Gezichtsbehandelingen


Bij SIS Skincare & Beauty kunt u verschillende gezichtsbehandelingen boeken.

Van ontspanning tot huidverbetering of een combinatie ervan, het kan allemaal. Zo bieden wij acnebehandelingen, fruitzuurbehandelingen, gezichtsbehandelingen voor de jonge huidjes, gezichtsbehandelingen voor de man, MicroNeedling, een behandeling waarbij de huid sterk word ontgift genaamd Biopulse Therapy en behandelingen met een extra toevoeging zoals een ampul aan.


Lees Meer

Pedicure Behandelingen


Veel mensen ondervinden regelmatig problemen aan hun voeten. Voeten zetten iedere dag vele stappen en dragen het hele lichaam. Het is daarom belangrijk dat uw voeten goed verzorgt worden. Met de uitgebreide kennis en expertise helpen wij u graag van uw probleem af zodat u weer op wolkjes kunt lopen. Heeft u Reuma, Diabetes of bent u oncologie patiënt en wilt u graag uw probleem voeten laten behandelen ? Wij zijn ook Medisch Pedicure en bieden voor elke probleem voet de juiste behandeling.


Lees Meer

Wimperextensions


Altijd al gedroomd van een mooie oogopslag met mooie volle wimpers, of een natuurlijke volume in je wimpers met een zeer mooie krul?

Wij bieden verschillende behandelingen door het plaatsen van wimperextensions.


Lees Meer

Nagelstyling


Altijd mooie verzorgde nagels, bij ons kunt u kiezen voor het verlengen van de nagels met Gel of PowerGel van Magnetic, de nagels voorzien van een vrolijk of natuurlijk kleurtje met GelPolish of kiezen voor een versteviging van de eigen nagel door het plaatsen van een dun laagje gel op uw eigen nagel.


Lees Meer