PrijslijstPrijslijst
Skincare
 
SIS Zen
€ 37,00

Basis gezichtsbehandeling waarbij de huid uitgebreid word geanalyseerd en word behandeld met huid verbeterende producten gericht op ieder huidtype en iedere huidconditie. De behandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, dag / nacht verzorging. Deze behandeling is ook voor de mannenhuid geschikt.


SIS Ultra Zen
€ 51,00

Een ontspannende behandeling waarbij huid verbetering en ontspanning een mooi totaal pakket vormen. Tijdens deze behandeling komt u lekker tot rust terwijl u huid word verzorgt met de hoogwaardige, huid verbeterende producten die wij afstemmen op het huidtype en de huidconditie. De behandeling bestaat uit reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, verven & epileren wenkbrauwen, massage nek, schouder, decolleté en gelaat, masker, dag/nacht verzorging.


SIS Boost Anti Aging
€60,00

Een ontspannende behandeling speciaal voor de oudere/rijpere huid. Tijdens deze behandeling komt uzelf heerlijk tot rust en word u huid verzorgd met hoogwaardige anti-aging producten die u huid een mooie uitstraling zullen geven. Deze behandeling bestaat uit reiniging, dieptereiniging, verven/epileren wenkbrauwen, massage, masker, ampul gericht op de conditie van de huid, dag/nacht verzorging.PrijslijstPrijslijst
Huidverbetering
 
Intake Acne
GRATIS

Tijdens deze intake gaan we samen in overleg over hoe we jouw huid het beste kunne gaan behandelen. We stellen samen een doel op, maken een uitgebreide analyse van de huid en bespreken samen de thuisverzorging.


SIS Boost
€ 75,00

Een behandeling voor een huid met tekenen van huidveroudering. Tijdens deze behandeling krijgt u een activerende massage waarbij gebruik wordt gemaakt van een rijk olieserum. Het werkstofdepot in de huid wordt verzadigd met natuurlijke actieve werkstoffen en er wordt gewerkt met een intensief BioCellulose masker met stamcel-peptiden.


SIS Clear
€ 60,00

Een behandeling voor de onzuivere en/of acnehuid van ongeveer 60 min. Er wordt gewerkt met Salicylzuur en Benzoyl Peroxide waar nodig, dit kan ook een combinatie van beide zijn. De huid en de poriën worden diep gereinigd. De talgproductie wordt gereduceerd door de behandeling met organic Jojoba olie.


SIS Balance
€60,00

Een behandeling voor de vette of gecombineerde huid van ongeveer 60 minuten. Er wordt gewerkt met producten die Salicylzuur bevatten. Wanneer er onzuiverheden zijn, kunnen deze tijdens een behandeling lokaal behandeld worden met Salicylzuurgel. De huid en de poriën worden diep gereinigd. De talgproductie wordt gereduceerd door de behandeling met organic Jojoba Olie.


SIS Oxygen
€70,00

Een behandeling om hyperpigmentatie aan te pakken. Er wordt gewerkt met Glycolzuur om hyperpigmentatie en huidverkleuringen tijdens de behandeling op te helderen. Met het BioCellulose Oxygen Mask wordt de doorbloeding van de huid op gang gebracht en afvalstoffen worden afgevoerd. De huid ziet er stralend en meer egaal uit.


SIS Hydra
€60,00

Een behandeling voor de droge en/of vochtarme huid. Er wordt gewerkt met Hyaluronzuur om de vochtbalans te herstellen. Het vochtniveau in de huidcellen wordt hersteld, waardoor de huid er vol uit ziet en droogtelijntjes minder zichtbaar zijn. Wanneer de vochtarme huid tevens droog is, worden er een aantal druppels organic Argan olie aangebracht. De huid voelt soepel en tekenen van droogte nemen af.


SIS Acne
€39,00

Tijdens deze behandeling gaan we kijken naar de huid en de onzuiverheden We bespreken een doel en een behandelplan en begeleiden jouw in je thuisverzorging.PrijslijstPrijslijst
Specialistische behandelingen
 
Biopeel
€77,50

Een Bio Peel is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht word. Deze kruiden en extracten zetten de huid aan tot vernieuwing. De huid gaat zich van binnenuit herstellen, met een zichtbaar resultaat. Een Bio Peel word toegepast bij acne, verhelderen van hyperpigmentatie en fijne lijntjes. Een Bio Peel is een specialistische behandeling en word daarom altijd in overleg ingepland.


Biopulse Therapy
€64,50

Biopulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau en lymfedrainage. De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen. Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkend, is de behandeling effectief en snelwerkend. De Biopulse Therapy wordt toegepast bij anti aging, onzuivere en/of acne huid en hyperpigmentatie. Biopulse Therapy is een specialistische behandeling en wordt altijd in overleg ingepland.


Microneedling
€94,50

Microneedling is een behandeling waarbij er met een pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Microneedling is een specialistische behandeling en word altijd in overleg ingepland !


Combinatiebehandeling Biopulse Therapy/Microneelding
€124,50

Een specialistische behandeling waarbij de combinatie word gemaakt met de Biopulse Therapy en de Microneelding. Deze behandeling is alleen te boeken in overleg met een specialist en wanneer er al een Biopulse Therapy aan vooraf is gegaan.


Fruitzuurpeeling
€64,50

Een fruitzuurpeeling is een behandeling waarbij er met glycolzuur (uit suikerriet) of Salicylzuur (uit wilgenbast), of melkzuur een peeling uitgevoerd word. De hechting tussen de dode huidcellen wordt verweekt, waardoor zij los komen en verwijdert worden om zo de huid weer helemaal te laten vernieuwen.PrijslijstPrijslijst
Beauty
 
SIS Brow Treatment
€ 16,50

Verven, epileren/harsen en het opnieuw vormen van de wenkbrauwen


Lash Volume Lift incl. verven wimpers
€43,50

Tijdens deze behandeling worden de wimpers in een permanente krul gebracht die 6-8 weken blijft zitten. Zo creeërt men een mooie, volle en open oogopslag. Tijdens deze behandeling worden de wimpers ook geverft


Lash Volume Lift Refresh
€ 33,50

Vervolg behandeling op een Lash Volume Lift om de krul in de wimpers op te frissen


One by One lashes nieuwe set
€51,00

One by One lashes bijwerken bij 2 weken
€ 26,50

One by One lashes bijwerken bij 3 weken
€ 36,50

One by One lashes bijwerken bij 4 weken
€ 41,50

One by One lashes bijwerken na 4 weken
€ 51,00

Verwijderen Wimperextensions door ons gezet 
€ 12,50

Henna Brows
€ 29,50


PrijslijstPrijslijst
Pedicure
 
SIS Pedicure Treatment
€ 27,50

Knippen en fraisen van de nagels, verwijderen van evt eelt, likdoorns of kloven, voetcrème


SIS Spa Pedicure Treatment
€ 37,00

Tijdens deze behandeling worden de voeten heerlijk verwend. We starten de behandeling met een voetenbadje, vervolgens gaan we de voeten scrubben met een speciale voetenscrub die alle dode huidcellen van de huid verwijderd. Na het scrubben worden de voeten verwend met een heerlijk voetenmasker wat ervoor zorgt dat de voeten heerlijk zacht aanvoelen. Tijdens deze behandeling worden ook de nagels geknipt, word er ook gekeken naar eelt en eventuele likdoorns of kloven. We sluiten de behandeling af met een vrolijk kleurtje op de nagels en een heerlijk ontspannen voetmassage.


Medisch Pedicure
€ 32,50

Pedicurebehandeling wanneer u Diabetes of Reuma hebt of als u oncologie patiënt bent .


Plaatsen Nagelbeugel
€ 9,00 per nagel

Nagelreperatie met Gel
€ 11,50 per nagel

Nagellak op Tenen
€ 5,00

Gelpolish op Tenen
€ 19,00


PrijslijstPrijslijst
Nagelstyling
 
Nieuwe set Gel nagels
€ 36,00

Bijwerken Gel nagels
€ 26,00

Nieuwe set PowerGel nagels
€ 41,00

Bijwerken PowerGel nagels
€ 36,00

GelPolish op eigen nagels
€ 26,50

French, BabyBoom, of NailArt
€5,00

Gebroken nagel (na 1 week garantie )
€1,50 per nagel
Senioren Manicure
€22,50

PrijslijstPrijslijst
Mini Treatments
 
Epileren/Harsen
€ 9,50

Verven Wenkbrauwen
€ 9,50

Verven Wimpers
€ 9,50

Harsen bovenlip
€ 9,50

Harsen kin
€ 9,50

Harsen wangen
€ 9,50

Harsen hele armen
€ 16,50

Harsen onderarmen
€ 12,00

Harsen oksels
€ 11,50

Harsen rug
€ 23,50

Harsen bikinilijn
€ 12,00

Harsen hele benen
€ 21,50

Harsen onderbenen
€ 14,00

Harsen hele gelaat
€ 34,00


PrijslijstPrijslijst
Tanden Bleken
 
1e sessie (3 x 20 minuten)
€ 51,95

2e sessie (herhaalbehandeling 3 x 20 minuten)
€36,95


PrijslijstPrijslijst
Zonnebank
 
10 minuten
€ 6,50

20 minuten
€8,00

30 minuten
€10,00


PrijslijstPrijslijst
Zonnebank Abonnement
 
10 x 10 minuten
€ 58,50

10 x 20 minuten
€72,00

10 x 30 minuten
€ 91,50


PrijslijstPrijslijst
Make-up
 
Touch up na behandeling
€ 17,50

Natuurlijke dag make-up
€ 27,50

Avond/feest make-up + 1 keer proef make-up
€ 55,00

Avond/feest make-up
€ 40,00

Bruidsmake-up arrangement
€ 135,00


PrijslijstPrijslijst
Arrangementen
 
Vriendinnen arrangement
€85,95 per persoon

Wil jij ontspannen met je best friend, je lieve mama, je zus, je oma of je lieve buurvrouw? Dan is dit een ideaal arrangement om een middag lekker samen te ontspannen. Dit arrangement bestaat uit : SIS Ultra Zen Treatment, SIS Spa Pedicure Treatment en een lunch. De duur van dit arrangement is ongeveer 2.5 uur.


 

Moeder-Dochter Arrangement
€40,00 per persoon

Een speciaal arrangement voor alle kleine prinsesjes en hun mama. Jullie worden lekker verwend als een echte koningin en een prinses. Dit arrangement bestaat uit: Mini Skin Treatment, Mini Spa Pedicure, Mini manicure en een klein hapje en drankje met wat lekkers. De duur van deze behandeling is ongeveer 2 uur.


Beauty Deluxe Arrangement
€109,75

Het ultieme arrangement voor een échte beauty. Dit arrangement bestaat uit: Lash Volume Lift, 3 x 20 minuten tanden bleken (let op dit is maar 1 sessie), gelpolish op de eigen nagel. Dit arrangement duurt ongeveer 3 uur en is uitsluitend te boeken voor 1 persoon.